فهرست مطالب

Journal of English Language Pedagogy and Practice
Volume:3 Issue: 6, Spring - Summer 2010

  • تاریخ انتشار: 1388/11/21
  • تعداد عناوین: 10
|
  • سعیده آهنگری*، زینب عبدالله پور صفحات 1-18

    در دنیای مدرن و پیشرفته امروزی بطور کلی CALL (یادگیری زبان با کمک کامپیوتر)  یک حوزه ی جدید در یادگیری زبان و بخصوص در یادگیری واژگان در زبان دوم می باشد. این مقاله تاثیر حاشیه نویسی چند رسانه ای را بر روی یادگیری واژگان در زبان دوم بررسی می کند. هدف اصلی این پژوهش، مقایسه ی بررسی تاثیر راهبردهای مختلف آموزش واژگان (تصاویر متحرک، تصاویر صامت و شکل مکتوب) بر توان یادگیری واژگان در زبان آموزان ایرانی بود. بدین منظور، شصت و هشت زبان آموز انتخاب شدند. جهت بررسی سطح مهارت زبان آموزان یک پیش آزمون برگزار شد. این شصت و هشت زبان آموز به  یک گروه آزمایش و سه گروه مقایسه (تصاویر متحرک، تصاویر صامت وشکل مکتوب) تقسیم شدند. به منظور بررسی تاثیر هر روش یک پس آزمون واژگان هم طراحی و برگزار شد. در نتیجه ی تحلیل آماری مشخص شد که تصاویر متحرک در مقایسه با دو روش دیگر (تصاویر صامت وشکل مکتوب) در یادگیری واژگان در زبان دوم موثرتر بودند. نتایج نشان میدهد که تصاویر متحرک تاثیر توجه طلبی دارند و یک تصویر ذهنی ایجاد می کنند که این خود منجر به یادآوردن (به خاطر سپردن) طولانی مدت واژگان می شود.

    کلیدواژگان: تصاویر متحرک، تصاویر صامت، شکل مکتوب، یادگیری واژگان
  • لیلا براتی، رضا بی ریا* صفحات 19-39
    اطلاعات زبانی معمولا به شکل گفتاری و نوشتاری به مخاطب انتقال میابند اما آنچه در این رابطه حایز اهمیت است  پیامی است که در دل این متن نهفته است. در این رابطه از یک طرف گوینده میبایست طوری این متن را هدایت کند که مطلب برای شنونده قابل درک باشد و از طرف دیگر شنونده نیز بایستی بتواند بر مبنای عوامل گرامری٬ متنی٬ ذهنی و تجارب خود از جهان بیرون دست به استنتاج زده و به درست ترین و نزدیک ترین درکی که به منظور گوینده متن میباشد برسد تا نتیجه این رابطه گفتاری یا شنیداری قابل قبول واقع شود. این مطالعه قصد دارد به بررسی این عوامل و علت بروز چنین استنتاجهای متفاوت در میان دو گروه سنی نوجوان و جوان بپردازد. افراد مورد مطالعه در این بررسی 60 نوجوان و60 جوان دختر و پسر فارسی زبانی هستند که در حال یادگیری زبان انگلیسی بودند. در این مطالعه جهت بررسی نحوه استنتاج افراد دو متن داستانی و دو متن غیر داستانی برای افراد خوانده شد و پس از پرسیدن سوالاتی اسنتتاج افراد به طور دقیق ضبط گردید.از دیدگاه زبانشناسی استنتاج همانند ابزاری است که به شنونده یا مخاطب متن کمک میکند تا بتواند درس ترین معنا را از دل کلمات بیرون بکشد. بر اساس نتایج این مطالعه گروه های سنی متفاوت و جنسیتهای متفاوت بر اساس تجارب بیرونی و درونی خود و با استفاده از برخی نشانه های آوایی و بافتی متن از گفتار گوینده استنتاجهای متفاوتی دارند که بررسیهای آماری این مطالعه با تحلیل این داده ها به این نتیجه دست یافته است که نحوه انتخاب نشانه- های بافتی متن٬ جنسیت  و سن افراد٬ تغییرات آهنگ کلام و نوع متن میتوانند نحوه استنتاج را تحت تایثیر قرار دهند و بر یادگیری افراد چه در زبان مادری خود(فارسی) و چه در زبان دوم (انگلیسی) تاثیر چشمگیری دارند.
    کلیدواژگان: نشانه های آوایی٬ استنتاج٬ درک شنیداری٬ دانش ذهنی
  • بهرام بهین*، زهرا صادقی صفحات 40-54
    رمان به عنوان ژانر ادبی مدرن معمولا تجلی سیر شخصیت اصلی اثر از نابالغی به بلوغ تلقی می شود. شخصیت اصلی رمان که در ابتدا فرد ساده ای است که در مقابله با پیچیدگی های زندگی ناتوان است به تدریج فهم و ادراک حاصل می کند تا متعاقبا به شکلی درخور عمل کند. عموما در نقد ادبی و نقد زبانشناختی ادبیات اتفاق نظر وجود دارد که شناخت شخصیت می بایست با توجه به عناصر متن رمان صورت گیرد (برای مثال ر.ک. فاولر 1977 و 1996، پک و کویل 2002). در این مقاله، زبان تام جود یعنی شخصیت اصلی رمان خوشه های خشم جان استاین بک تجزیه و تحلیل می شود تا روشن شود که چگونه وی از یک کارگر مزرعه ی سهل انگار جوان به مصلح اجتماعی آینده نگر بدل می شود. به دلیل رویکرد زبانشناختی به مطالعه ی ادبیات در این مقاله، زبانشناسی نقشگرای هلیدی چارچوب تحلیل بوده است. نتایج حاصل از این مطالعه می تواند در تدریس زبان انگلیسی از طریق ادبیات مفید باشد.
    کلیدواژگان: رمان، شخصیت پردازی، تحلیل زبانشناختی، زبانشناسی نقشگرا، گفتمان، تدریس زبان از طریق ادبیات
  • اسماعیل فقیه*، معصومه بهمن صفحات 55-69

    برجسته سازی دستوری- معنایی یکی از مشکلترین حوزه ها در یادگیری زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی و در فرآیند ترجمه از آن زبان است. دلیل اصلی این دشواری از این حقیقت سرچشمه می گیرد که معمولا زبان های مختلف، برجسته سازی را به صورت های مختلف و به کمک ابزار زبانی گوناگون انجام می دهند. پژوهش حاضر می کوشد که به شیوه تقابلی به بررسی مضامین تجربی (موضوعی) بین فردی و متنی در نمونه ی داستان های کوتاهی به زبان های انگلیسی و ترکی آذری بپردازد بویژه پژوهش های حاضر برآن است که روشن کند آیا 3 نوع مضمون نام برده، در دو زبان مورد بحث کاربردهای مشابهی دارند یا خیر. برای مشخص نمودن ویژگی های برجسته سازی در متون داستانی بر مبنای کندوکاو عملی، الگوی نظری هلیدی (2002) در دو داستان کوتاه پیاده و مورد استفاده قرار گرفته است. یافته های پژوهش نشان داد که بسامد کاربرد مضامین موردبحث در زبان های انگلیسی و ترکی آذری به ترتیب از بیشترین به کمترین: تجربی، متنی  و بین فردی است. امید است که یافته های پژوهش حاضر برای زبانشناسی نظری و کاربردی سودمند بوده باشد.

    کلیدواژگان: تجربی، بین فردی ومتنی، مضمون(مبتدا)، خبر
  • رضا غفارثمر*، محسن شیرازی زاده صفحات 70-84

    این مطالعه میکوشد تا اعتبار  مدل جنسیت-وابستگی در متن (آرگومون، کوپل، فاین و شیمونی، 2003) را در مقالات چاپ شده ی زبان شناسی کاربردی و آموزش زبان که توسط نویسندگان غیر انگلیسی زبان نوشته شده اند مورد ارزیابی قرار دهد. ازین رو، پیکره ای نمونه از مقالات مورد نظر جمع آوری شد و نسبت واژگان جنسیت-وابسته به کل واژگان متن محاسبه گردید. نتایج نشان داد که هرچند الگوی جنسیت-وابستگی زبانی در مقالات مورد مطالعه که دارای ویژگی گونه ای  خاصی بودند نیز حاکم است ولی تفاوت نویسندگان مرد و زن در استفاده از اکثر این عناصر به اندازه ای نیست که از لحاظ آماری معنادار باشد. عدم وجود تفاوت معنادار در پیکره مورد مطالعه بین مردان و زنان در استفاده از بسیاری از عناصری که آرگومون، کوپل، فاین و شیمونی (2003) آنها را "مرد پسند" یا "زن پسند" میدانند میتواند ریشه در "غیر انگلیسی زبان بودن نویسندگان" یا "گونه ی خاص متون" مورد مطالعه داشته باشد. در واقع میتوان اینگونه احتمال داد که ویژگی های فوق امکان بروز عناصر زبانی حاکی از جنسیت مولفین را در نگارش آنان تحت تاثیر قرار داده و تا حدی زیادی  دشوار کرده اند.

    کلیدواژگان: زبان و جنسیت، گونه متن، نویسندگان غیر انگلیسی زبان، زبان شناسی کاربردی
  • علی غلامی مهرداد* صفحات 85-101

    مقاله ی حاضر گزارشی است از نتایج تحلیل نیازها که بر روی گروهی 52 نفره از دانشجویان زبان انگلیسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان به عمل آمده است و در آن پرسشنامهای با 32 سوال برگرفته از کاوالیوسکین [1] و یوزپالین [2](2003)، آیوای و همکاران [3] (1999) و سید هاوس [4](1994) به منظور بررسی برداشت شخصی دانشجویان از خصوصیات یک دوره ی آموزش زبان انگلیسی موفق مورد استفاده قرار گرفته است. نتایج تجزیه تحلیل داده ها به لزوم تغییر سرفصل درس از جهات مختلف اشاره دارد.  

    کلیدواژگان: انگلیسی عمومی، تحلیل نیازهای یادگیرندگان از دیدگاه خودشان، تدوین سرفصل دروس
  • لعیا حیدری دارانی*، اکبر افغری صفحات 102-130
    این مطالعه به بررسی تغییرپذیری جملات پرسشی آری-نه انگلیسی و همچنین اشتراکات موجود بین گونه های جملات پرسشی آری-نه تولید شده توسط اعضای دو گونه متفاوت زبان انگلیسی (بومی زبانان انگلیسی کانادایی و فراگیران ایرانی زبان انگلیسی) می پردازد. این تحقیق بعلاوه سعی دارد نقش جنسیت در تولید گونه های جملات پرسشی آری-نه انگلیسی توسط بومی زبانان انگلیسی کانادایی و فراگیران ایرانی زبان انگلیسی را نیز مورد بررسی قرار دهد. به منظور جمع آوری اطلاعات، یک نسخه اصلاح شده از کار نقشه ادینبورگ (Edinburgh Map Task) مورد استفاده قرار گرفت. جامعه اطلاعاتی این تحقیق متشکل از تعداد 60 شرکت کننده کانادایی و ایرانی می باشد که این کار نقشه را اجرا نموده و با لحاظ کردن بافت غیر رسمی موجود، گونه هایی از جملات پرسشی آری-نه انگلیسی تولید نمودند. نتایج حاصل نشان می دهد گونه های جملات پرسشی آری-نه انگلیسی تولید شده توسط دو گروه از نظر نوع مشابه می باشد. این در حالی است که با توجه به مشابه بودن بافت مورد استفاده، شرکت کنندگان کانادایی تعداد بیشتری از این گونه ها را بکار بردند. تفاوت دیگری که در این تحقیق مشاهده شد فراوان ترین گونه ای است که مورد استفاده قرار گرفت: فراوان ترین گونه ای که توسط شرکت کنندگان ایرانی مورد استفاده قرار گرفت با بافت غیر رسمی موجود همخوانی داشت در حالیکه این مسیله در مورد شرکت کنندگان کانادایی صدق نمی کرد. در خصوص جنسیت این نکته ملاحظه گردید که جنسیت در تولید گونه های جملات پرسشی توسط شرکت کنندگان ایرانی نقشی ندارد؛ در حالی که تولید این گونه ها در شرکت کنندگان کانادایی بر مبنای جنسیت می باشد. یافته های این تحقیق حاکی از آن است که شرکت کنندگان کانادایی و ایرانی علیرغم اینکه به دو گونه متفاوت زبان انگلیسی تعلق دارند، از لحاظ نحوی عملکرد مشابهی داشتند، درحالیکه عملکرد جامعه شناختی آنها مشابه نبود.
    کلیدواژگان: گونه های انگلیسی جهان، انگلیسی استاندارد، تغییر، جنسیت
  • محمدحسین کشاورز، محمد احمدی صفا* صفحات 131-161

    تحقیق حاضر به توصیف و تحلیل توسعه آوایی و واژگانی کودکی می پردازد که زبان فارسی را به عنوان زبان اول خود فرا می گیرد. تولید زبانی این کودک در مرحله تک واژگانی- که بطور عمده شامل تولید کلمات تنها می باشد- به مدت هفت ماه از ابتدای 16 تا 23 ماهگی وی مورد مشاهده ، ثبت ، و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. هدف از اجرای این تحقیق بررسی این موضوع می باشد که آیا یافته های  مطالعات مربوط به توسعه آوایی و واژگانی کودکان  درزبانهای دیگر، در مورد زبان فارسی به عنوان زبانی از زبانهای شاخه هند واروپایی نیزصادق است یا خیر؟ در این تحقیق مباحث «غلبه مقوله دستوری اسم»،  «جهش واژگانی»   و غلبه ساختارهای آوایی CV, CVC, CVCV در تولیدات واژگانی اولیه کودک مورد بررسی و تایید قرار گرفته است. مطالعات محدود و انگشت شمار انجام یافته در زمینه توسعه آوایی و واژگانی کودکان در زبان فارسی نشانگر لزوم و  اهمیت مطالعه در این زمینه می باشد

    کلیدواژگان: زبان اول، زبان فارسی، مرحله تک واژگانی، توسعه واژگانی، توسعه آوایی
  • فرناز لطیف* صفحات 162-187
    در مدل آموزشی تیمی، هر دو همکار با به عهده گرفتن مسیولیت هایی مشترک از قبیل ارایه مشاوره آموزشی ، آموزش و مدیریت کلاس درس قادر خواهند بود تا تخصص کاربردی -حرفه ای یکدیگر را مشاهده نموده ، آن را مورد بررسی و نقد قرار دهند و در نهایت تجربیات کاربردی یکدیگر را به طور مستقیم یا غیر مستقیم فرا گیرند.  در این مقاله سعی شده است تااجرای  این مدل آموزشی نوین (به عنوان مدلی جایگزین شیوه تدریس سنتی تک مدرسی) در کلاسهای زبان انگلیسی بازرگانی عمومی در شرکت ساپکو (شرکت فنی مهندسی طراحی و تامین قطعات خودرو)  بررسی شود.  بدین مفهوم که  محقق این مطالعه موردی اساسا سعی داشته است تا با تمرکز بر عملکرد دو مدرس زبان انگلیسی  بازرگانی  عمومی رویکردها و باورهای آنها را نسبت به تجربه تدریس تیمی قبل و پس از مورد بررسی قرار دهد  تا بتواند از میزان تاثیر این شیوه نوین آموزشی بر سطح دانش آموزشی هر یک از مدرسان همکار آگاه شود. در نتیجه این پژوهش شیوه آموزش تیمی در مقایسه با روش های انفرادی توسعه و ارتقاء دانش  ،طبق نظر مدرسانی که در این مطالعه شرکت داشتند ، به عنوان  شیوه موثرتری برای انتقال و  توسعه دانش آموزشی مدرسان مطرح شده است. به علاوه شیوه آموزش تیمی را به راحتی  می توان به عنوان شیوه ای مقرون به صرفه و  جایگزین دوره های سنتی آموزش ضمن خدمت به طراحان دوره های آموزشی ، سیاستگذاران آموزشی و و افرادی که دستاندرکار ارتقاء و توسعه حرفه ای مدرسان هستند معرفی شود.
    کلیدواژگان: شیوه ی آموزشی تیمی، ارتقاء دانش حرفه ای، مدرس زبان انگلیسی بازرگانی
  • مهناز سعیدی*، محمدرضا خدادوست صفحات 188-207

    با هدف بررسی منشاء خطاهای املایی دانش آموزان ایرانی در درس زبان انگلیسی، در تحقیق حاضر 51 نمونه حاصل از آزمون املاء دانش آموزان پسر و دختر مقطع راهنمایی و دبیرستان مجتمع آموزشی جمهوری اسلامی ایران در باکو  مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. تحلیل محتوایی داده ها سه منشاء اصلی و هفت الگوی خطاهای درون زبانی ، میان زبانی و خاص را مشخص ساخت. فراوانی خطاهای درون زبانی بیشتر از فراوانی خطاهای میان زبانی بود و فراوانی خطاهای خاص کمتر از هر دوی آنها بود. بنابراین، پیشنهاد می شود دوره های ضمن خدمت این خصوص را در برنامه آموزشی خود لحاظ کنند طوریکه آگاهی معلمان و دبیران زبان انگلیسی از منشاء و الگوهای انواع خطاهای املایی بیشتر شود.

    کلیدواژگان: منشاء خطاها، خطاهای میان زبانی، درون زبانی و خاص، املاء انگلیسی
|
  • Saeideh Ahangari *, Zeinab Abdollahpour Pages 1-18

    In our modern technological world, Computer-Assisted Language learning (CALL) is a new realm towards learning a language in general, and learning L2 vocabulary in particular. It is assumed that the use of multimedia annotations promotes language learners’ vocabulary acquisition. Therefore, this study set out to investigate the effects of different multimedia annotations (still picture annotations, dynamic picture annotations, and written annotations) on L2 vocabulary learning. To fulfill this objective, the researchers selected sixty four EFL learners as the participants of this study. The participants were randomly assigned to one of the four groups: a control group that received no annotations and three experimental groups that received:  still picture annotations, dynamic picture annotations, and written annotations. Each participant was required to take a pre-test. A vocabulary post- test was also designed and administered to the participants in order to assess the efficacy of each annotation. First for each group a paired t-test was conducted between their pre and post test scores in order to observe their improvement; then through an ANCOVA test the performance of four groups was compared. The results showed that using multimedia annotations resulted in a significant difference in the participants’ vocabulary learning. Based on the results of the present study, multimedia annotations are suggested as a vocabulary teaching strategy.

    Keywords: Annotation, Gloss, Multimedia Annotation, Multimedia, Picture Annotation (Still Pictures), Video Annotation (Dynamic Pictures)
  • Leila Barati, Reza Biria * Pages 19-39
    Linguistic information can be conveyed in the form of speech and written text, but it is the content of the message that is ultimately essential for higher-level processes in language comprehension, such as making inferences and associations between text information and knowledge about the world. Linguistically, inference is the shovel that allows receivers to dig meaning out from the text with selecting different embedded contextual clues. Naturally, people with different world experiences infer similar contextual situations differently. Lack of contextual knowledge of the target language can present an obstacle to comprehension (Anderson & Lynch, 2003). This paper tries to investigate how true contextual clue selection from the text can influence listener’s inference. In the present study 60 male and female teenagers (13-19) and 60 male and female young adults (20-26) were selected randomly based on Oxford Placement Test (OPT). During the study two fiction and two non-fiction passages were read to the participants in the experimental and control groups respectively and they were given scores according to Lexile’s Score (LS)[1] based on their correct inference and logical thinking ability. In general the results show that participants’ clue selection based on their personal schematic references and background knowledge differ between teenagers and young adults and influence inference and listening comprehension. [1]- This is a framework for reading and listening which matches the appropriate score to each text based on degree of difficulty of text and each text was given a Lexile score from zero to four.
    Keywords: Contextual Clue, inference, Listening comprehension, Mental Knowledge
  • Bahram Behin *, Zahra Sadeghi Pages 40-54
    The novel as a modern literary genre is generally regarded as the realization of its main character's journey from immaturity to a status of maturity. The character, usually an uncomplicated person unable to cope with the complexities of life at first, gains an insight and understanding to handle his/her complex situation accordingly later in the novel. It is usually agreed in both literary criticism and linguistic criticism of literature that everything about a character should be established from the evidence of the text (see Fowler, 1977 & 1996 and Peck & Coyle, 2002, for instance). In the present study, the language of Tom Joad, the main character in John Steinbeck's The Grapes of Wrath, was analyzed to reveal how his social position is established and how his transformation from a young farm-hand holding a carpe diem philosophy to a socially-wise reformist with a commitment to bettering the future is substantialized. Oriented towards a linguistic study of literature, the present paper employsSystemic Functional Linguistics (SFL) as the analytic framework.  The findings of the study may be useful especially for those involved in teaching English language through literature.
    Keywords: The Novel, Characterization, Linguistic analysis, Systemic Linguistics, Discourse, Teaching Language through Literature
  • Esmail Faghih *, Masumeh Bahman Pages 55-69

    Thematisationis one of the troublesome areas both for translation purposes from or into English and also for learning EFL. The main reason for the problem lies in the fact that usually different languages structure thematisation in different ways. Therefore, the present research is an attempt to investigate contrastively: experiential (topical), interpersonal and textual themes in a sample of Azeri Turkish and English short stories. Specifically, it aims to find out whether these three kinds of themes have similar occurrences in these two languages or not. To characterize thematising in fictional texts on an empirical basis the model of analyzing theme as suggested by Halliday (2002) is applied to a small corpus of two short stories. The study revealed that in both English and Azeri Turkish, experiential, textual and interpersonal themes are used more frequently in this order respectively. It is hoped that the results of this study can contribute to both theoretical and applied linguistics.

    Keywords: experiential, interpersonal, textual theme, rheme
  • Reza Ghafar Samar *, Mohsen Shirazizadeh Pages 70-84

    This article intended to investigate whether the gender-preferential linguistic elements found by Argomon, Koppel, Fine and Shimoni (2003) show the same gender-linked frequencies in applied linguistics research papers written by non-native speakers of English. In so doing, a sample of 32 articles from different journals was collected and the proportion of the targeted features to the whole number of words was calculated. The results indicated that, although the gender-linked patterns of use for many of those features were also observed in our sample, the difference between men and women in the frequency of using those elements was not statistically significant. This non-significant difference shows that either the confinements of genre or those of using a second language or both are keeping L2 writers from expressing their gender to its fullest capacity in the texts they produce.

    Keywords: gendered language, genre, second language, Applied Linguistics
  • Ali Gholami Mehrdad * Pages 85-101

    The present article reflects the results of a needs analysis survey carried out on a group of 52 students in a general English course at Islamic Azad University of Hamedan, Iran, in which a 32-item questionnaire adapted from Kavaliauskiene and Užpaliene (2003), Iwai et. al (1999) and Seedhouse (1994) is used to investigate the students' conceptions of good learning of English expressed in terms of their own wants and lacks. The results of the data analysis point to a need to improve the course syllabus in different ways.

    Keywords: General English, Subjective Needs Analysis, Syllabus Design
  • Laya Heidari Darani *, Akbar Afghari Pages 102-130
    This study investigatesvariability in English yes/no questions as well as the commonalities among yes/no question variants produced by members of two different varieties of English: Canadian English native speakers and Iranian EFL learners.Further, it probes the role of gender in theEnglish yes/no question variants produced by Canadian English native speakers and those produced by Iranian EFL learners. A modified version of the Edinburgh Map Task was used in data collection. 60 Canadians and Iranians performed the task and made English yes/no question variants considering the informal context. Based on the results, the same types of yes/no question variants were produced by both groups. However, with respect to quantity, Canadians made more variants while the context of use was similar. Another difference noticed was the most frequent variant: Iranians’ frequent variant coincided with the informal context, yet the Canadians’ frequent variant did not. Regarding gender, Iranians did not produce any gender-based variant; while Canadians showed that their production of yes/no question variants was gender-oriented. These findings revealed that both Canadians and Iranians from two different varieties of English syntactically behaved similarly, but their sociolinguistic behavior was not the same.
    Keywords: World Englishes, Standard English, Variation, gender
  • MohammadHossein Keshavarz, Mohammad Ahmadi Safa * Pages 131-161

    The present study aims at the description and analysis of the phonological and lexical development of a child who is acquiring Farsi as his first language. The child's language production at the holophrastic stage of language development, mainly single words, is observed and recorded  longitudinally for nearly seven  months since he was 16 months old until he turned 23 months. An attempt is made to see if the phonological and lexical findings of the same period found in other languages are confirmed in the case of Farsi (an Indo-European language). Issues like noun dominance in the early words, vocabulary spurt of the toddlers, and the dominant CVCV, CVC, CV syllabic structures are the focal points in this study. The significance of the study lies in the fact that the number of the studies done on the language development of monolingual Farsi speaking children is very few.

    Keywords: First Language, Farsi, Holophrastic Stage, Lexical Development, Phonological Development
  • Farnaz Latif * Pages 162-187
    Shared responsibilities such as mentoring, instruction, learner monitoring and classroom management enable the peers to observe, review, reflect on and learn from the overall practical professional expertise of one another through collegial instruction experience. The present exploratory case study has The present exploratory case study has attempted to study collegial teaching as an innovative instruction model (as an alternative to solo-based instruction models) in a General Business English course in SAPco (An automotive part supplier in Iran). To this end, the researcher has mainly tried to concentrate  on two expert business English teachers' perceptions concerning their experience of collegial teaching for business English courses, observing their reflections before and after the course, to focus on the possible impacts of this type of instruction on their pedagogical knowledge as language teacher. As a result, as it is indicated in overall reflections of the participant colleagues, collegial instruction is believed to lead toward a more efficient transferability and development of teachers' pedagogical knowledge than what can take place as a result of individually run traditional practices. Moreover, this type of instruction can be a rather cost-effective and timesaving alternative to traditional OJT (on the job training) courses for teacher development authorities and curriculum developers who are concerned about and willing to promote professional development of their teachers.
    Keywords: Professional Development, Collegial Teaching, Pedagogical Knowledge, Collegial Professional Development, Peer-Based Learning
  • Mahnaz Saeidi *, MohammadReza Khodadust Pages 188-207

    With the purpose of examining the sources of spelling errors of Iranian school level EFL learners, the present researchers analyzed the dictation samples of 51 Iranian senior and junior high school male and female students majoring at an Iranian school in Baku, Azerbaijan. The content analysis of the data revealed three main sources (intralingual, interlingual, and unique) with seven patterns of errors. The frequency of intralingual errors far outnumbers that of interlingual errors. Unique errors were even less. Therefore, in-service training programs may include some instruction on raising the teachers’ awareness of the different sources of errors to focus on during the teaching program.

    Keywords: Sources of Errors, Interlingual, Intralingual, Unique Errors, English Spelling